Insikt

Vi har mycket att berätta.

Med över 40 års erfarenhet, 35 kontor över hela världen och över 120 erfarna och rutinerade förhandlare med fokus på sitt område, har du rätt om du tänker att vi har en del att säga till om när det gäller förhandlingar. 

Vi har sammanställt ett urval av våra tanker och tips för att guida dig genom den komplexa och vid första ögonkastet kaotiska världen av förhandlingar. 

De som har haft turen att uppleva våra kurser i förhandlingsteknik  känner redan ordning i det kaoset, man kan ha behov av en förnyad genomgång (ta kontakt med oss för att få en lista på våra en-dags repetitionskurser), eller en djupdykning i de strategiska frågorna kring förhandlingskompetens i vår Scotwork Strategic Negotiating  kurs. 

I menyn på höger sida, kan du klicka för att läsa white papers och tips om förhandlingar, dessa täcker frågor så spridda som "är kvinnor bättre förhandlare än män", hur hantera agressiva förhandlare och rimlighet i förhandlingar.

För de av er som ännu inte har genomgått några av våra utbildningar, läs vad tidligare deltagare säger om kursen genom att  klicka här.

Vi hoppas att alla tycker artiklarna publiserade här är användbara.

Varje vecka gör vi en Scotwork blogg som ger insikt i våra synspunkter om hur förhandlingar påverkar våra dagliga liv och de frågor vi ställs inför. Anmäl dig för att få vår förhandlingsblogg och vi kommer att ge våra åsikter direkt till din inkorg.