FÖRHANDLINGSTEKNIK
I VÄRLDSKLASS
I EN VIRTUELL VÄRLD

FÖRHANDLINGSTEKNIK UTBILDNING I EN VIRTUELL VÄRLD

I Scotworks virtuella ecosystem så finns nu även vårt flaggskeppkurs tillgängligt. Den är uppbyggt på ett sådant vis att det tillåter oss att simulera verkliga förhandlingar, coacha övningar och ge interaktiv feedback, vilket är kärnan i allt vi gör.

Våra expert coacher dirigerar och demonsterar olika tekniker så att vi kan dela med oss av fascinerande insikter, exponera myter, berätta historier som är lätta att komma ihåg och koreografera verkliga träningsexempel. Resultatet är en unikt inspirerande upplevelse som rustar dig för att förhandla oavsett vilken miljö det sker i, virtuellt eller på annat vis.

Tro inget annat, detta är inget du varit med om innan, mer än 9 av 10 deltagare gav oss högsta betyg , läs vad de säger:

“Jag var inte säker på vad jag skulle förvänta mig — men det var mycket bättre än vad jag trodde det skulle vara. det har verkligen överträffat mina förväntningar.”

ÖPPNA KURSER I FÖRHANDLINGSTEKNIK

Våra öppna kurser lockar deltagare med olika typer av erfarenheter, arbetsuppgifter och kunskaper inom förhandling. Denna mångfald hjälper dig att lära dig förhandlingsteknik ifrån andra deltagare samt från våra träningsexperter i förhandling. Om du vill förbättra din egen förhandlingsteknik eller reservera platser för upp till tre kollegor, registrera dig nu .

FÖRETAGSKURS I FÖRHANDLINGSTEKNIK

Våra företagskurser byggs helt kring er och ert företag. ni kan njuta av en exklusiv undervisningsmiljö och förutbestämt kursinnehåll formad för att passa era behov och utmaningar exakt. Reservera upp till 12 platser per kurs för er och era kollegor.

VILL NI VETA MER OM VÅRA ÖPPNA KURSER?

Gör en intresseanmälan till en av våra öppna Scotwork förhandlingskurser för att bli en starkare förhandlare. Följ vår kursledare och en blandning av deltagare från olika företag och organisationer. Skaffa dig erfarenheter av verkliga förhandlingar i våra realistiska och intensiva workshops.

Kolla in vår nästa öppna förhandlingskurs…

Kurs Start datum Slut datum Språk Plats skriv in dig
ANS 2020-07-07 2020-07-09 engelsk ONLINE
ANS 2020-08-26 2020-08-28 Svenska ONLINE
ANS 2020-09-01 2020-09-03 engelsk Stockholm
ANS 2020-10-06 2020-10-08 Svenska Stockholm
ANS 2020-11-10 2020-11-12 engelsk ONLINE
ANS 2020-12-01 2020-12-03 Svenska Stockholm
digital-corner.png

DIGITALA VERKTYG FÖR ATT VÄSSA ERA FÖRHANDLINGSRESULTAT

Anmäl er till en av våra kurstillfällen och kvalificera er för ett livslångt medlemskap i Scotwork Alumni, där ni får fri tillgång till ett bibliotek av digitala hjälpverktyg och råd.

  • Vårt nätbaserade förberedelseverktyg: är lätt att använda, förenklar samarbete kring skapandet av en önskelista, förhandlings förberedelser och har flera olika inbyggda hjälpavsnitt för en uppsjö av situationer.

  • Förhandlings diagnostikverktyg: ger specifika råd om tips beroende på vad för typ förhandling ni befinner er i.

  • Förhandlings biblotek: innehåller en stor samling av användbart kursmaterial, white papers, böcker, filmer och Scotwork blogginlägg

Håll er uppdaterad på våra nya och förbättrade digitala verktyg för att ständigt ha det senaste inom förhandlingsteknik löpande.

"Without doubt the best course I have ever been on."

Nick Sykes
CEO London and President EMEA at FutureBrand

The Scotwork Experience

Comments from Scotwork Participants

Why Learn to Negotiate?

Comments From Our Participants

Latest Blog:

Two wrongs don’t make a right

Have you ever wanted to get even, or at least teach them a lesson, or just liked to push back a bit, or score some points by being sarcastic? Well, you are not alone, most of us can relate to situations where we have had to deal with everything from arrogance to people being outright rude towards us.

Latest Tweet:

Scotwork Sverige AB
Saxofongatan 16
Skanör
239 36
Sweden
+46 (0) 733 89 79 77
info.se@scotwork.com
Follow us
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020