FÖRHANDLINGSTEKNIK
I VÄRLDSKLASS
I EN VIRTUELL VÄRLD

FÖRHANDLINGSTEKNIK UTBILDNING I EN VIRTUELL VÄRLD

I Scotworks virtuella ecosystem så finns nu även vårt förhandlingteknikskurs tillgängligt online. Vår virtuella kurs är uppbyggt på ett sådant vis att det tillåter oss att simulera verkliga förhandlingar, coacha övningar och ge interaktiv feedback, vilket är kärnan i allt vi gör.

Våra expert coacher dirigerar och demonsterar olika tekniker så att vi kan dela med oss av fascinerande insikter, exponera myter, berätta historier som är lätta att komma ihåg och koreografera verkliga träningsexempel. Resultatet är en unikt inspirerande upplevelse som rustar dig för att förhandla oavsett vilken miljö det sker i, virtuellt eller på annat vis.

Tro inget annat, detta är inget du varit med om innan, mer än 9 av 10 deltagare gav oss högsta betyg , läs vad de säger:

“Jag var inte säker på vad jag skulle förvänta mig — men det var mycket bättre än vad jag trodde det skulle vara. det har verkligen överträffat mina förväntningar.”

ÖPPNA KURSER I FÖRHANDLINGSTEKNIK

Företagskurser genomförs på Svenska, Engelska eller Danska antingen på ett konferenshotell, på ert kontor eller online om så önskas. Öppna kurser genomförs tillsvidare endast online för deltagare från olika företag.

FÖRETAGSKURS I FÖRHANDLINGSTEKNIK

Våra företagskurser byggs helt kring er och ert företags utmaningar och behov. Vi genomför kursen antingen på ert kontor, på ett konferenshotell eller online enligt önskemål. Kursinnehållet är helt format för att passa era behov och utmaningar exakt. alltid med två konsulter, vi genomför företagskurser på svenska, engelska eller danska.

ÖPPNA KURSER OCH FÖRETAGSKURSER

Företagskurser genomförs på Svenska, Engelska eller Danska antingen på ett konferenshotell, på ert kontor eller online om så önskas. Öppna kurser genomförs tillsvidare endast online för deltagare från olika företag.

Kurs Start datum Slut datum Språk Plats skriv in dig
ANS 2020-08-26 2020-08-28 Svenska ONLINE
ANS 2020-09-01 2020-09-03 engelsk ONLINE
ANS 2020-10-06 2020-10-08 Svenska ONLINE
ANS 2020-11-10 2020-11-12 engelsk ONLINE
ANS 2020-12-01 2020-12-03 Svenska ONLINE
digital-corner.png

DIGITALA VERKTYG FÖR ATT VÄSSA ERA FÖRHANDLINGSRESULTAT

Anmäl er till en av våra kurstillfällen och kvalificera er för ett livslångt medlemskap i Scotwork Alumni, där ni får fri tillgång till ett bibliotek av digitala hjälpverktyg och råd.

  • Vårt nätbaserade förberedelseverktyg: är lätt att använda, förenklar samarbete kring skapandet av en önskelista, förhandlings förberedelser och har flera olika inbyggda hjälpavsnitt för en uppsjö av situationer.

  • Förhandlings diagnostikverktyg: ger specifika råd om tips beroende på vad för typ förhandling ni befinner er i.

  • Förhandlings biblotek: innehåller en stor samling av användbart kursmaterial, white papers, böcker, filmer och Scotwork blogginlägg

Håll er uppdaterad på våra nya och förbättrade digitala verktyg för att ständigt ha det senaste inom förhandlingsteknik löpande.

"Without doubt the best course I have ever been on."

Nick Sykes
CEO London and President EMEA at FutureBrand

The Scotwork Experience

Comments from Scotwork Participants

Why Learn to Negotiate?

Comments From Our Participants

Latest Blog:

The Butterfly Effect

Have you heard about the butterfly flapping its wings in south America and a typhoon strikes in Asia? Well the point is that small matters with absolutely no connection can have a big impact somewhere else in the world.

Latest Tweet:

Scotwork Sverige AB
Saxofongatan 16
Skanör
239 36
Sweden
+46 (0) 733 89 79 77
info.se@scotwork.com
Follow us
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020