VI FINNS I 105 LÄNDER OCH KÖR KURSER PÅ 25 OLIKA SPRÅK

Optimera er affärsmässiga förhandlings kompetens. Vi hjälper er bygga starkare och bättre relationer med era kunder, leverantörer och medarbetare.

Vårt unika verklighetsbaserade koncept till träning i förhandlingsteknik, ger dig möjlighet att lära er hur Ni kan uppnå era förhandlingsmål och mer därtill.

Vi använder beprövade metoder grundade på observationer och forskning av verkliga förhandlingar i mer än 40 år tillbaka.

Vi guidar er genom snabbrörliga verkliga affärsfokuserade affärscenarier.

Våra kursledare delar med sig av årtionden av riktiga förhandlingserfarenheter ifrån en rad olika branscher. Vi ger er praktiska lärdomar, råd och digitala verktyg som ni kan använda direkt i er vardag.

Vi gör en verklig skillnad, vilket ger er minst 13-faldigt ROI på de första 10 veckorna och än mer över längre tid. Scotwork är förhandling.

2e1892495868b1967ceec1fb89947917817e5715.png

Vi vet att vår coachning gör en verklig skillnad eftersom våra kunder säger det. 99% av kursdeltagarna som tillfrågades, anser att Scotwork har gjort dem till bättre förhandlare. 98% av cheferna säger att våra kurser skapar reella och mätbara resultat, vi har ett ROI på mer än 13,18 i snitt, inom de tre första månaderna och än mer över längre tid.

40years.png

Efter mer än 40 års verklighetsbaserade förhandlingsträningar är vårt fokus oförändrat. Vi skapar en kraftfull verktygslåda i förhandlingsteknik för våra deltagare som kommer förändra deras affärsliv och vardagsbeteende samt erbjuda deras företag en än mer framgångsrik framtid i en allt mer utmanade affärsvärld

digital-corner.png

DIGITALA VERKTYG FÖR ATT VÄSSA ERA FÖRHANDLINGSRESULTAT

Anmäl er till en av våra kurstillfällen och kvalificera er för ett livslångt medlemskap i Scotwork Alumni, där ni får fri tillgång till ett bibliotek av digitala hjälpverktyg och råd.

  • Vårt nätbaserade förberedelseverktyg: är lätt att använda, förenklar samarbete kring skapandet av en önskelista, förhandlings förberedelser och har flera olika inbyggda hjälpavsnitt för en uppsjö av situationer.

  • Förhandlings diagnostikverktyg: ger specifika råd om tips beroende på vad för typ förhandling ni befinner er i.

  • Förhandlings biblotek: innehåller en stor samling av användbart kursmaterial, white papers, böcker, filmer och Scotwork blogginlägg

Håll er uppdaterad på våra nya och förbättrade digitala verktyg för att ständigt ha det senaste inom förhandlingsteknik löpande.

"Absolutely brilliant - insightful with the right balance of theory v practical application - there will be bountiful opportunities to hit the 'higher' deal."

Julie Trewren
Senior Buyer Spirits & RTD's - Matthew Clark

Business Transformation

John McMillan - Chairman, Scotwork

HÖR AV ER, SÅ BERÄTTAR VI MER

Intresserad av att bli en starkare förhandlare och att göra bättre affärer? Anmäl er till en av våra förhandlingskurser.

Kurser i förhandlingsteknik

Behöver du förbättra resultaten, stärka affärsrelationerna eller skapa en bättre affärsmässig företagskultur? Tala med våra konsulter.

Vår Konsultverksamhet

Latest Blog:

I utmanade tider

Vi kan väl lätt konstatera att det hänt en hel del under året och att en del har kastats mellan hopp och förtvivlan för att i andra fall bara köra på som aldrig förr.

Latest Tweet:

Scotwork Sverige AB
Saxofongatan 16
Skanör
239 36
Sweden
+46 (0) 733 89 79 77
info.se@scotwork.com
Follow us
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020