ERFARNA
FÖRHANDLINGS EXPERTER

Scotworks realistiska, workshops gör en verklig skillnad för både medarbetare och företaget. På bara några timmar delar vi med oss av en livstid av erfarenheter och olika tekniker för att förbättra ert affärsmannaskap och öka er förhandlingskompetens. Vi hjälper till att öka era vinster, stärka relationer och kommersialisera er affärskultur.

GRUNDAT PÅ VERKLIGA INSIKTER

Det hela började 1975 med ett uppdrag att förstå mekaniken i förhandlingar. Månader av banbrytande observationell forskning avslöjade att processen är gemensam för varje förhandling. Vi identifierade tekniker som skapade framgång gång på gång. Från detta har vi tagit fram ett unikt coaching koncept för att förmedla våra insikter till andra. Scotwork förhandlingskurs var därmed född.

real-insights-chairs.jpg

VÄRLDSLEDANDE INOM FÖRHANDLINGSTEKNIK

Vi har coachat över 300.000 kursdeltagare på 25 olika språk genom åren. Vi har vuxit till att vara världens främsta oberoende förhandlings rådgivare, Vi är verksamma i 105 länder. Vi arbetar med organisationer, stora som små inom alla branscher. Efter mer än 40 år är vi fortfarande absolut bäst på marknaden i att ge våra deltagare kraftfulla färdigheter som förändrar Deras liv och erbjuder företag, än allt mer framgångsrik utveckling i en allt tuffare vardag.

map.png

Latest Blog:

The Butterfly Effect

Have you heard about the butterfly flapping its wings in south America and a typhoon strikes in Asia? Well the point is that small matters with absolutely no connection can have a big impact somewhere else in the world.

Latest Tweet:

Scotwork Sverige AB
Saxofongatan 16
Skanör
239 36
Sweden
+46 (0) 733 89 79 77
info.se@scotwork.com
Follow us
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020