8 Anledningar till
Varför ni borde
Tala med Scotwork
Om förhandling

1. Förbättrad förhandlings kompetens

Vi anstränger oss extra med att mäta den skillnad som vår träning ger er. Vi har samlat in över 30,000 åsikter över 25 års tid ifrån våra kunder och 96% av våra deltagare rapporterar att de har förbättrad sin förhandlings kompetens.

capabilityImage

2. ROI x 13.18

Vi vet att vår coachning gör skillnad, därför att våra kunder säger att det är så. I snitt så rapporterar våra deltagare att de sparat 13.18 gånger kurskostnaden inom de första 3 månaderna. -84% inom de första 6 veckorna -23% På deras första förhandling

capabilityImage

3. Välrekommenderad kurs

"Två CFO's som jag har stor respekt för, sa att detta var den bästa träningskursen de någonsin varit på. Det räckte för att motivera mig till att vara med. Kursen ger dig en verktygslåda i förhandling som ingen ekonomi, kund ansvarig eller BD proffs skulle kunna undvara. Jag tyckte speciellt om inlärnings pedagogiken som var en blandning av verkliga, visuella exempel och rollspel. Jag gick därifrån både inspirerad, självsäker och klar att möta vilken förhandlingssituation som helst med en helt ny egen verktygslåda, kan varmt rekommendera kursen.

Diane Holland CFO - Possible

capabilityImage

4. Global täckning

Vi är verkligen en världs baserad verksamhet med kontor på 6 olika kontinenter, levererar kurser i 105 länder. Vi har ett globalt kundnätverk, likväl som lokala, och vi är strukturerade så att vi kan leverera samma standard av träning, konsultation och kurser både globalt som lokalt. Våra välförankrade team i varje land delar på en mångsidig kompetens och kunskap om hur det kommersiella landskapet ser ut för att kunna säkerställa oavsett var ni finns eller vem ni är, att Ni alltid får world class service.

capabilityImage

5. Vi kör förhandlingskurser på 25 olika språk

Med vårt etablerade och kompetenta nätverk av 40 kontor runt om i världen, så levererar vi över 1000 kurser per år på 25 olika språk.

capabilityImage

6. Branschledande digitala verktyg

På Scotwork så tror vi på att träning inte slutar när du lämnar klassrummet.

Vi ger våra deltagare tillgång till branschledande digitala verktyg, som än mer bäddar in och stöttar deras kommande förhandlingar.

capabilityImage

7. Antal deltagare per tränare

Varje förhandlings kurs genomförs med två av våra förhandlingsexperter.Deras erfarenhet, passion är fokuserad på att göra er erfarenheter så relevant som möjligt i förhållande till hur er vardag ser ut på jobbet. Med två kursledare 1:6 förhållande, så är det säkerställt att ni får tillgång till mängder av personlig feedback och förhandlingskunskap.

capabilityImage

8. Över 300,000 förhandlare tränade i hela världen

Vi har stor global erfarenhet inom förhandlings konsultation och träning. Vi har tränat över 300,000 personer globalt, och den feedback vi får är att deltagarna anser oss vara "den bästa kursen jag någonsin varit på". Med vårt fokus på att väva in vår träning och vår påvisade ROI, så kommer de flesta av våra kunder via rekommendationer, vilket vi är väldigt stolta över.

capabilityImage

Latest Blog:

I utmanade tider

Vi kan väl lätt konstatera att det hänt en hel del under året och att en del har kastats mellan hopp och förtvivlan för att i andra fall bara köra på som aldrig förr.

Latest Tweet:

Scotwork Sverige AB
Saxofongatan 16
Skanör
239 36
Sweden
+46 (0) 733 89 79 77
info.se@scotwork.com
Follow us
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020