UPPLEV VÅR ONLINE TRÄNING

Virtuell A.N.S

förhandlingsteknik

Vår virtuella kurs i Förhandlingsteknik tar Scotworks fysiska ANS kurs till en ny och spännande online miljö. Designad för att genomföras på distans och hemifrån, V.A.N.S genomförs av våra konsulter och ger en unik blandning av fascinerande insikter, kunskaper med hjälp av storytelling, verklighetsbaserade affärsexempel och med djupanalyser av videoinspelningar. Den här kursen i världsklass rustar era medarbetare till att bli framgångsrika förhandlare med ett starkt självförtroende oavsett var ni finns eller på vilken marknad ni agerar.

Vår virtuella kurs i Förhandlingsteknik tar Scotworks fysiska ANS kurs till en ny och spännande online miljö. Designad för att genomföras på distans och hemifrån, V.A.N.S genomförs av våra konsulter och ger en unik blandning av fascinerande insikter, kunskaper med hjälp av storytelling, verklighetsbaserade affärsexempel och med djupanalyser av videoinspelningar. Den här kursen i världsklass rustar era medarbetare till att bli framgångsrika förhandlare med ett starkt självförtroende oavsett var ni finns eller på vilken marknad ni agerar.

Vem bör delta?

 

V.A.N.S är perfekt för alla inom er verksamhet som överhuvudtaget förhandlar, oavsett om det är interna eller externa förhandlingar. Vi tränar medarbetare oavsett vilken befattning de har: Försäljning/ Kommersiellt; Inköp/Utveckling & Utbildning; HR; Chefer och många fler.

 

“Jag är imponerad av det mångsidiga virtuella program som Scotwork erbjuder och den höga nivån av engagemang och feedback som erhålls ifrån teamet. Där finns redan bevis på ändrat beteende som jag är säker på kommer bidra till en markant ökat ROI.”

 

Simon Thomas – Chief Commercial Officer, FIFA

 

Vad är det

V.A.N.S lär ut?

 

BEMÄSTRA KONSTEN I ATT VARA I KONTROLL

Att vara medveten om var och när man kan och bör ta kontroll är en hörnsten i förhandlingsteknik.

 

FOKUSERA PÅ VAD SOM ÄR VIKTIGAST

Vårt Förberedelseverktyg skär rakt igenom till kärnan av att definiera tydliga mål och prioriteringar.


FÖRSTÅ PROCESSEN

Insikt i 8-stegsmodellen hjälper er att navigera genom alla svåra situationer när det gäller att nå fram till ett bra resultat

 

FÖRHANDLING ONLINE

Lär er hur ni skall förhandla och uppnå framgångsrika resultat i virtuella möten online.

 

 

“Med mer än 125,000 anställda och kontor över hela värden, så bjöd vi in Scotwork till att vara vår Guldstandard Förhandlingsteknik partner för vårt företag. Över 10 år senare så arbetar vi fortfarande tillsammans över hela världen, och erhåller fantastiska resultat. Medarbetarna säger att det är den bästa träning de någonsin varit med om.”

 

Rick Brook, SVP Global Client Operations - WPP

Mer om kursen

 

 

INSPIRERANDE OCH GIVANDE

Skräddarsydd för era affärsbehov, V.A.N.S lär er att förhandla professionellt, etiskt och framgångsrikt. Den ger era medarbetare kontroll och självförtroende att komma runt utmaningar och hinder, återta initiativet och skapa kreativa tekniker till att landsätta den bästa affärslösningen. Allt detta händer i en virtuell lärande miljö som är inspirerande, praktisk, teaminspirerad och rolig.

PRAKTIK OCH TEORI

V.A.N.S tar en handgripligt praktisk vinkel på hur man bygger kompetens. 80% av tiden är dedikerat till virtuella affärsövningar och endast 20% till traditionell lärarledd kurs. Varje affärsövning motsvarar en specifik konfliktsituation. Deltagarna arbetar i team för att finna en lösning genom att använda olika förhandlingslösningar. Varje kursmodul innehåller en kort lärarlektion, förberedelse, affärsexempel med därtill tillhörande videoanalys. V.A.N.S finns med två olika val av tidsagendor, antingen som en 2,5 dagars kurs eller som en 5–6 timmars övning över en eller två veckor.

EXPERT COACHING

V.A.N.S kursen leds av en Scotwork expertcoach med mångårig vardags erfarenhet inom olika typer av förhandlingar. Ni får en analys av förhandlingarna i realtid, omedelbar och insiktsfull feedback och riktlinjer kring olika förhandlingssituationer. Med en faktor av 1:6 lärare per deltagare, så får varje deltagare mängder med kvalitativa tips och färdigheter som ges personligt till varje deltagare.

BEHÄNDIGT FORMAT

V.A.N.S tar klassrummet till datorn och skapar en levande förhandlingsmiljö i en säker virtuell omgivning för att skapa en enklare inlärning och praktik. Det sparar tid, hotell och resekostnader samt ger er flexibiliteten att träna era medarbetare i och utanför ert kontor och den ger er en möjlighet att lära er affärkritiska kunskaper i en hemmamiljö. Alla kunskaper som era medarbetare lär sig online kan också appliceras i ett fysiskt möte mellan olika parter.

Före och efter

V.A.N.S är så mycket mer än en kurs. För många deltagare fungerar det som en startpunkt för ett livslångt byggande av förhandlingskunskaper

 

PERSONLIG PROFILANALYS FÖRE KURSEN

Vårt frågeformulär för Förhandlingsprofilen fångar självförtroendet hos våra deltagare innan kursen börjar. Den identifierar områden där det finns mer eller mindre av självsäkerhet och pekar ut områden som kräver extra uppmärksamhet. Den avslöjande ögonblicksbilden hjälper våra coacher att föreslå en personlig utvecklingsplan.

CAPABILITY SURVEY

Via vår online undersökning så uppmanas deltagare att innan kursen ge oss insyn i ert företag och era infallsvinklar kring förhandlingsteknik. Denna undersökning, kombinerat med intressentanalys, låter våra konsulter att fokusera på att optimera träningen för er organisation likväl som för individen

EFTER KURSEN STÖD

När väl V.A.N.S är avslutad, så använder deltagarna deras personliga utvecklingsplan som en karta till att vässa sina kunskaper över tid. De får även fri tillgång till Scotwork Verktygslåda en portfölj med online verktyg, applikationer och verktyg som kan både inspirera och hjälpa till i framtida förhandlingar. Vårt förberedelseverktyg är ovärderlig inför förberedelser till en förhandling, medan Scotwork App ger användbara analyser, tips och tekniker.

Hur står ni i jämförelse med andra

Har ni kunskaper inom förhandlingsteknik som kan jämföras med andra inom er bransch? Ta reda på mer med Scotwork Förhandlingsteknik undersökning Capability Survey.

 

Man Glasses Small Min 2

Letar ni efter ett annat land?

Letar ni efter en global lösning?